Kauneushoitola Mandarine

Turun Hansakorttelin katutasossa sijaitsevaan Mandarineen on jokaisen helppo tulla.  Aukioloaikamme on räätälöity juuri sinua varten joustaviksi ja hoitoihin pääseekin yleensä lyhyellä varoitusajalla aina arkisin aamukahdeksan ja iltayhdeksän välillä. Varauksen voit tehdä niin puhelimitse kuin nettiajanvarauksessamme.

Kauneushoitolamme tarjoaa modernin mannermaisen ympäristön, jossa kiireisenkin ihmisen on helppo hengähtää hetkeksi. Löydät meiltä Turun suurimman palveluvalikoiman, joka kattaa niin kosmetologisia-, kampaamo-, kuin muitakin palveluita. Lisäksi voit ostaa mukaan kotiin ihania meikkejä ja hoitotuotteita laajasta valikoimastamme.

Mandarine on täyden palvelun kauneushoitola joka tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi hoidot saman katon alla!

Meillä onnistuu:

  • kauneushoidot
  • kampaamopalvelut
  • hieronnat
  • kynnet ja ripset
  • fysioterapia
  • pistokset
  • kestopigmentointi
  • meikkaus
  • sokeroinnit
  • hampaiden valkaisu

Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan palveluitamme vastaamaan enenevin määrin asiakkaiden tarpeita. Tuotemerkeissä suosimme laadukkaita tuotteita, kuten italialaisia Diego Dalla Palma hoitotuotteita, joissa ei ole mitään kemiallisesti lisättyjä väri- eikä hajuaineita sekä ammattilaisten suosimia L’Oréalin kampaamotuotteita.

Mandarine Medicalissa sinulle tarjoutuu mahdollisuus erilaisiin lääketieteellisiin kauneushoitoihin ja tiimiä johtaa yli vuosikymmenen pistoshoitokokemuksen omaava erikoislääkäri.

Henkilökuntamme on meille tärkeä ja pidämmekin heistä erittäin hyvää huolta. Näin varmistamme, että heidän kauttaan huolenpito kulkeutuu myös asiakkaille. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, jotta asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että saavat uusimman tekniikan mukaiset palvelut ja hoidot. Iloinen tiimimme koostuu kampaajien ja kosmetologien lisäksi ihotautilääkäristä, erikoissairaanhoitajasta ja fysioterapeutista.

Jo lähes vuosikymmenen toiminnassa ollut Mandarine on alusta asti halunnut keskittyä laadukkaisiin hoitoihin ja helppoon saavutettavuuteen. Vuodesta 2014 Kauneushoitola Mandarine on ollut yrittäjä Terhi Leppälän käsissä ja hän onkin Mandarinen kukoistuksen takana. Terhi toi palvelut lähemmäksi asiakasta ja teki Mandarinesta trendikkään ja nykyaikaisen kauneushoitolan, jonka iloiseen ilmapiiriin jokaisen on aina mukava tulla!

Hanna Bergman

Hanna Bergman

Kynsiteknikko, ripsiteknikko, kosmetologi

Ida Viitala

Ida Viitala

Kosmetologi, ripsiteknikko

Huumorintajuinen ja iloinen Ida huolehtii Mandarinessa ripsistä ja sokeroinnista. Kosmetologin ja JB-lashes ripsikoulutuksen lisäksi löytyy Idalta myös lähihoitajan koulutus. Positiivinen Ida saa vapaa-ajallaan energiaa kuntosalista ja juoksemisesta.

Iia Kavonius

Iia Kavonius

Kosmetologi, ripsiteknikko, tatuoija

Rauhallinen, hauska, auttavainen ja muut huomioiva Iia tekee Mandarinessa kosmetologin sekä tatuoijan töitä. Myös yrittäjänä työskennellyt Iia mainitsee lempitöikseen ripsienpidennykset, kasvohoidot ja sokeroinnit. Iia on suorittanut kansainvälisen Cidesco-tutkinnon kosmetologiopintojen ohella. Eläimistä ja etenkin omasta Hilma-kanista pitävä Iia viettää vapaa aikaa pyöräillen, joogaten sekä piirtäen. Iia betjänar också på svenska!

Laura Salo

Laura Salo

Kynsiteknikko, kosmetologi

Iloisella ja positiivisella Lauralla on taustalla yrittäjyyttä ennen Mandarineen siirtymistä. Kosmetologikoulutuksen, meikkaajankoulutuksen ja kynsikoulutuksen omaava Laura taituroi Mandarinessa niin kynsiä, kasvohoitoja kuin sokerointejakin.  Laura nauttii vapaa-ajallaan musiikista keikkojen ja konserttien muodossa. Myös shoppailu on Lauran mielestä oivaa vapaa-ajanvietettä.

Mathilda Niemi

Mathilda Niemi

Parturi-Kampaaja, ripsiteknikko

Tarkalta mutta joustavalta Mathildalta löytyy koulutustaustastaan sekä parturi-kampaajakoulutus että ripsiteknikon koulutus. Hassunhauskaksi itseään luonnehtivan Mathildan mielestä palkitsevinta töissä on ratkoa ihmisten hiusongelmia. Joukkueurheilua harrastavan Mathildan vapaa-aika menee liikunnan lisäksi kavereiden kanssa. Mathilda betjänar också på svenska!

Riikka Backman

Riikka Backman

Urheiluhieroja

Koulutettu hieroja, urheiluhieroja.

Hierojamme Riikka on alastaan innostunut ja täydentää osaamistamistaan jatkuvasti erilaisilla kusseilla. Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi Riikka on erikoistunut raskausajan hierontoihin.

Hieronnan lisäksi Riikka toimii liikunnanohjaajana. Riikan harrastuksiin kuuluu avantouinti, kehonhuolto ja kestävyysjuoksu.

Roosa Hinkkanen

Roosa Hinkkanen

Kosmetologi, ripsiteknikko

Sari Ojala

Sari Ojala

Perinteinen kiinalainen lääketiede, kosmetologiopiskelija

Luotettava, eloisa ja huumorintajuinen Sari on työskennellyt hoitoalalla n. 12 vuotta. Hän on saanut valmiiksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot ja täydentää osaamistaan tällä hetkellä kosmetologikoulutuksessa. Mandarinessa harjoittelijana työskentelevä Sari ei ole nirso, kun kyse on työtehtävistä. Hän tekee kaikkea, mitä pyydetään ja mille on tarvetta. Eniten Sari nauttii tällä hetkellä sokeroinneista, jalkahoidoista ja kestolakkauksista. Vapaa-ajallaan Sari liikkuu koiransa kanssa luonnossa ja itsekseen kuntosalilla sekä viettää aikaa ystäviensä kanssa.

Terhi Leppälä

Terhi Leppälä

Omistaja, toimitusjohtaja

Huumorintajuinen Terhi on alun perin koulutukseltaan siivousteknikko, mutta kunnianhimonsa myötä sittemmin kouluttanut itseään laajasti myös kauneudenhoidon parissa.  Terhi on käynyt mm. akryylikynsikoulutuksen, JB-lash ripsikoulutuksen, sokerointikoulutuksen sekä kasvohoito- ja meikkikoulutuksen. Terhi tykkää työssään kaikesta, mutta erityisen innostunut hän on sokeroinnista.  Myös asiakaspalvelu ja myynti on Terhillä lähellä sydäntä. Vapaa-aikaansa Terhi viettää mielellään ystävien seurassa ja myös isoäitiys vie oman osuutensa Terhin ajasta.