Mandarine

Faktaa

Mandarine on Turun #1 kauneuskeskus

  • Sokeroimme vuonna 2015 yli 2000 asiakasta ja käytimme siihen yli 300 kiloa sokeria – olemme Turun THE sokerointipaikka!
  • Meillä kävi vuonna 2015 yli 7000 asiakasta
  • Meillä on Turun suurin palveluvalikoima (kosmetologisia-, kampaamo- sekä muita palveluita)
  • Myymälässämme on laaja valikoima meikkejä ja hoitotuotteita
  • Aukioloaikamme ovat pisimmät

Liikkeemme

Sijaitsemme Hansakorttelissa Turun ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla millä tahansa liikennevälineellä. Olemme katutasossa ja meille pääsee myös pyörätuolilla.

Mielestämme sinun pitää päästä hoitoon juuri haluamanasi aikana. Siksi aukioloaikamme ovat pitkät, olemme avoinna jopa aamukahdeksasta iltayhdeksään. Varaus onnistuu puhelimitse tai nettiajanvarauksestamme. Meillä on myös tarpeeksi hoitohenkilökuntaa, niin että saat ajan hyvinkin nopeasti, useimmiten samana päivänä.

Joulukuussa 2014 avaamamme uusi liike on moderni mannermainen hoitola. Tämän tyyppisiä hoitoloita, joissa keskitytään tekemisen laatuun ja kiireistenkin ihmisten palveluun, löytää nykyisin monista eurooppalaisista suurkaupungeista – ja nyt myös Turusta!

Hoitomme ja palvelumme

Palveluvalikoimamme on laaja – tai itse asiassa – erittäin laaja. Haluamme sinun saavan kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta. Meillä on kauneushoidot, kampaamo, hieronta, pistokset, ripset, kynnet, fysioterapia, kestopigmentointi, meikit, sokeroinnit, hampaiden valkaisu ja ja ja … lista on pitkä. Ja se kasvaa jatkuvasti.

Kauneushoitojemme hienon lopputuloksen takaavat käyttämämme Italialaiset diego dalla palma -hoitotuotteet. Diego dalla palma -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen menetelmillä. Tuotteiden väri ja tuoksu tulee niiden raaka-aineista, eikä niihin ole lisätty tai niistä kemiallisesti poistettu mitään haju- tai väriaineita.

Kampaamomme käyttää ammattilaisten suosimia L’Oréal-tuotteita. Tätä kautta kulkevat muun muassa monien muotinäytösten mallit. Heille loihditaan näytöskampaukset ja -meikit.

Uusimpana aluevalloituksena olemme perustaneet pistoshoitoihin erikoistuneen tiimin nimeltään Mandarine medical. Tiimiä vetää 11 vuoden pistoshoitokokemuksen omaava erikoislääkäri. Voimme rehellisin mielin sanoa medical-tiimimme omaavan Suomen parhaan kokemuksen pistoshoidoista. Tulevaisuudessa medical-tiimimme tekee myös muita lääketieteellisiä kauneushoitoja.

Tiimi

Iloinen tiimimme koostuu kymmenestä ammattilaisesta. Pidämme hyvää huolta henkilökunnastamme; esimerkiksi kaikki saavat halutessaan jäsenkortin kuntosalille. Tiimimme jäsenet puhaltavat yhteen hiileen, eivätkä kilpaile keskenään asiakkaista. Palvelemme yhdessä ja yhtä hyvin kaikkia asiakkaitamme riippumatta siitä, kuka suorittaa hoidon.

Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti, joten voit olla varma siitä, että saat uusimman tekniikan mukaiset hoidot ja palvelut.

Kampaajien ja kosmetologien lisäksi meillä työskentelee ihotautilääkäri, erikoissairaanhoitaja ja fysioterapeutti.

Historiaa

Mandarine on perustettu vuonna 2008. Mandarine on alusta alkaen keskittynyt laadukkaisiin hoitoihin. Vuoden 2014 helmikuussa ohjat otti yrittäjä Terhi Leppälä, joka on ollut yrittäjänä tätä aiemmat 11 vuotta. Terhi sai Mandarinen todelliseen kukoistukseen, palkkasi lisää henkilökuntaa ja toi palvelut lähemmäksi asiakasta. Terhi teki Mandarinesta trendikkään ja nykyaikaisen hoitolan, jonka iloiseen ilmapiiriin jokaisen on aina mukava tulla!

Hanna Bergman

Hanna Bergman

Ida Viitala

Ida Viitala

Iia Kavonius

Iia Kavonius

Mathilda Niemi

Mathilda Niemi

Sanna Winberg

Sanna Winberg

Sinikka Hurme

Sinikka Hurme

Terhi Leppälä

Terhi Leppälä

Omistaja, toimitusjohtaja

Kestoripset sekä rakennekynnet. Terhi on myös koulutettu kertomaan sinulle esteetisistä kauneusleikkauksista ja -toimenpiteistä.