Mandarine

Turun Hansakorttelin katutasossa sijaitsevaan Mandarineen on jokaisen helppo tulla.  Aukioloaikamme on räätälöity juuri sinua varten joustaviksi ja hoitoihin pääseekin yleensä lyhyellä varoitusajalla aina arkisin aamukahdeksan ja iltayhdeksän välillä. Varauksen voit tehdä niin puhelimitse kuin nettiajanvarauksessamme.

Hoitolamme tarjoaa modernin mannermaisen ympäristön, jossa kiireisenkin ihmisen on helppo hengähtää hetkeksi. Löydät meiltä Turun suurimman palveluvalikoiman, joka kattaa niin kosmetologisia-, kampaamo-, kuin muitakin palveluita. Lisäksi voit ostaa mukaan kotiin ihania meikkejä ja hoitotuotteita laajasta valikoimastamme.

Mandarine on täyden palvelun hoitola joka tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi hoidot saman katon alla!

Meillä onnistuu:

  • kauneushoidot
  • kampaamopalvelut
  • hieronnat
  • kynnet ja ripset
  • fysioterapia
  • pistokset
  • kestopigmentointi
  • meikkaus
  • sokeroinnit
  • hampaiden valkaisu

Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan palveluitamme vastaamaan enenevin määrin asiakkaiden tarpeita. Tuotemerkeissä suosimme laadukkaita tuotteita, kuten italialaisia Diego Dalla Palma hoitotuotteita, joissa ei ole mitään kemiallisesti lisättyjä väri- eikä hajuaineita sekä ammattilaisten suosimia L’Oréalin kampaamotuotteita.

Mandarine Medicalissa sinulle tarjoutuu mahdollisuus erilaisiin lääketieteellisiin kauneushoitoihin ja tiimiä johtaa yli vuosikymmenen pistoshoitokokemuksen omaava erikoislääkäri.

Henkilökuntamme on meille tärkeä ja pidämmekin heistä erittäin hyvää huolta. Näin varmistamme, että heidän kauttaan huolenpito kulkeutuu myös asiakkaille. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, jotta asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että saavat uusimman tekniikan mukaiset palvelut ja hoidot. Iloinen tiimimme koostuu kampaajien ja kosmetologien lisäksi ihotautilääkäristä, erikoissairaanhoitajasta ja fysioterapeutista.

Jo lähes vuosikymmenen toiminnassa ollut Mandarine on alusta asti halunnut keskittyä laadukkaisiin hoitoihin ja helppoon saavutettavuuteen. Vuodesta 2014 Mandarine on ollut yrittäjä Terhi Leppälän käsissä ja hän onkin onkin Mandarinen kukoistuksen takana. Terhi toi palvelut lähemmäksi asiakasta ja teki Mandarinesta trendikkään ja nykyaikaisen hoitolan, jonka iloiseen ilmapiiriin jokaisen on aina mukava tulla!

Hanna Bergman

Hanna Bergman

Kynsiteknikko, ripsiteknikko, kosmetologi

Ida Viitala

Ida Viitala

Kosmetologi, ripsiteknikko

Huumorintajuinen ja iloinen Ida huolehtii Mandarinessa ripsistä ja sokeroinnista. Kosmetologin ja JB-lashes ripsikoulutuksen lisäksi löytyy Idalta myös lähihoitajan koulutus. Positiivinen Ida saa vapaa-ajallaan energiaa kuntosalista ja juoksemisesta.

Iia Kavonius

Iia Kavonius

Kosmetologi, ripsiteknikko

Rauhallinen, hauska, auttavainen ja muut huomioiva Iia tekee Mandarinessa kosmetologin töitä. Lempitöikseen hän mainitsee ripset, kasvohoidot ja sokeroinnit. Iialla on Axxell Cidesco kosmetologin koulutus. Kosmetologin töiden lisäksi Iialla on työkokemusta siivouksesta ja puutarhatöistä. Eläimistä ja etenkin omasta Hilma-kanista pitävä Iia viettää vapaa aikaa pyöräillen, välillä kuntosalilla viihtyen sekä piirtäen.

Laura Salo

Laura Salo

Kynsiteknikko, kosmetologi

Iloisella ja positiivisella Lauralla on taustalla yrittäjyyttä ennen Mandarineen siirtymistä. Kosmetologikoulutuksen, meikkaajankoulutuksen ja kynsikoulutuksen omaava Laura taituroi Mandarinessa niin kynsiä, kasvohoitoja kuin sokerointejakin.  Laura nauttii vapaa-ajallaan musiikista keikkojen ja konserttien muodossa. Myös shoppailu on Lauran mielestä oivaa vapaa-ajanvietettä.

Mathilda Niemi

Mathilda Niemi

Parturi-Kampaaja, ripsiteknikko

Tarkalta mutta joustavalta Mathildalta löytyy koulutustaustastaan sekä parturi-kampaajakoulutus että ripsiteknikon koulutus. Hassunhauskaksi itseään luonnehtivan Mathildan mielestä palkitsevinta töissä on ratkoa ihmisten hiusongelmia. Joukkueurheilua harrastavan Mathildan vapaa-aika menee liikunnan lisäksi kavereiden kanssa.

Piia Hellström

Piia Hellström

Kynsiteknikko

Riikka Backman

Riikka Backman

Urheiluhieroja
Hierojamme Riikka on alastaan innostunut ikuinen opiskelija. Perinteisen niskahartiahieronnan lisäksi suosittuja hierontoja ovat mm. alaraajat ja käsivarret/niska. Uutena palveluna nyt myös tehokas kuumakivihieronta. Lihasjumien selvittelyn lisäksi Riikalta tekee myös rentouttavaa hierontaa asiakkaan toiveiden mukaan.
Hieronnan lisäksi Riikka toimii liikunnanohjaajana. Riikan harrastuksiin kuuluu avantouinti, FasciaMethod (sekä harjoittelu että ohjaaminen), pyöräily ja kestävyysjuoksu.

Roosa Hinkkanen

Roosa Hinkkanen

Kosmetologi, ripsiteknikko

Sanna Winberg

Sanna Winberg

Kynsiteknikko

Muut huomioonottava Sanna on koulutukseltaan kosmetologi ja kynsiteknikko. Sanna on kouluttanut itseään kynsialalle, sillä hän kokee kynsien teon olevan sitä, mitä hän on aina halunnut tehdä. Vapaa-ajalla iloiselle Sannalle tärkeintä on koti ja aikaansa hän kuluttaa mielellään leipomalla.

Sari Ojala

Sari Ojala

Perinteinen kiinalainen lääketiede, kosmetologiopiskelija

Luotettava, eloisa ja huumorintajuinen Sari on työskennellyt hoitoalalla n. 12 vuotta. Hän on saanut valmiiksi perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot ja täydentää osaamistaan tällä hetkellä kosmetologikoulutuksessa. Mandarinessa harjoittelijana työskentelevä Sari ei ole nirso, kun kyse on työtehtävistä. Hän tekee kaikkea, mitä pyydetään ja mille on tarvetta. Eniten Sari nauttii tällä hetkellä sokeroinneista, jalkahoidoista ja kestolakkauksista. Vapaa-ajallaan Sari liikkuu koiransa kanssa luonnossa ja itsekseen kuntosalilla sekä viettää aikaa ystäviensä kanssa.

Terhi Leppälä

Terhi Leppälä

Omistaja, toimitusjohtaja

Huumorintajuinen Terhi on alun perin koulutukseltaan siivousteknikko, mutta kunnianhimonsa myötä sittemmin kouluttanut itseään laajasti myös kauneudenhoidon parissa.  Terhi on käynyt mm. akryylikynsikoulutuksen, JB-lash ripsikoulutuksen, sokerointikoulutuksen sekä kasvohoito- ja meikkikoulutuksen. Terhi tykkää työssään kaikesta, mutta erityisen innostunut hän on sokeroinnista.  Myös asiakaspalvelu ja myynti on Terhillä lähellä sydäntä. Vapaa-aikaansa Terhi viettää mielellään ystävien seurassa ja myös isoäitiys vie oman osuutensa Terhin ajasta.