Diego dalla Palman tuotteet

Diego dalla Palma Professional on laadukas, ihonhoidon uusinta teknologiaa hyödyntävä italialainen ammattikosmetiikkasarja. Käytämme Diego dalla Palman tuotteita kaikissa tekemissämme kasvo- ja vartalohoidoissa. Laaja valikoima sisältää tehokkaita ja turvallisia kaikille ihotyypeille sopivia ihonhoitotuotteita ja meikkejä, joita on miellyttävä käyttää. Voit ostaa Diego dalla Palman tuotteita myös kotiin täydentämään kosmetologin tekemiä hoitoja ja ylläpitämään ihon kuntoa.

Verkkokauppaan

kaikki tarvitsemasi meikkituotteet

Diego dalla Palma Milano on laadukas italialainen kosmetiikkasarja, jonka valikoimaan kuuluvat kaikki tarvittavat meikkituotteet kasvojen ehostamiseen, pohjustustuotteista silmä- ja huulimeikkeihin. Diego dalla Palma Milanon meikit ovat runsaspigmenttisiä, koostumukseltaan kestäviä ja sävyiltään rohkeita ja trendikkäitä. Sarja täydentyy kausikokoelmilla 4 kertaa vuodessa. Meikkituotelinjaa täydentävät korkealaatuiset ja kestävät Diego dalla Palma Milano -meikkisiveltimet sekä tasokkaat ihonhoito-, hius- ja kynsituotteet.

Tutkittua laatua

Diego dalla Palma -sarjan oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto, yli 50 vuoden kokemus alalta sekä yhteistyö tieteellisten yhteisöjen ja yliopistojen kanssa takaavat ensiluokkaisen ihonhoitosarjan. Diego dalla Palma Professional -sarjalle on myönnetty kansainvälinen ISO 9001 -sertifiointi, joka määrittelee tuotteiden laadun ja turvalliset valmistustavat.

Seuraa meitä somessa