Ripsien pidennykset

Ripsien pidennykset teemme aina toiveidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy klassisia ripsipidennyksiä sekä volyymiripsipidennyksiä. Kokeneet ja taitavat ripsiteknikkomme osaavat suositella juuri sinulle sopivat pidennykset. Teemme myös ripsien huollot. 

Ajanvaraus

Ripsien kestotaivutukset

Ripsien kestotaivutus on loistava vaihtoehto ripsien pidennyksille. Omaa ripseä taivutetaan tyvestä asti, jolloin näyttävyyttä saadaan myös lyhyisiin ripsiin. Taivutukseen sisältyy myös ripsien värjäys. Ripsien kestotaivutukseen käytämme laadukkaita tuotteita. Hoito sopii hyvin myös herkille silmille.

Ajanvaraus

Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saat tuuheammat ja kauniit kulmat. Kulmat stailataan ja laminoidaan haluttuun muotoon. Laminointi pysyy hyvänä noin 3-12 viikkoa, riippuen oman karvan uusiutumisprosessista, ja kasvaa sen jälkeen luonnollisesti pois. Kulmien laminointi sisältää myös kulmien värjäyksen sekä kulmien siistimisen.

Ajanvaraus

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on vaivaton tapa tuoda uutta ilmettä kasvoille. Meillä on käytössä kestävät ja hellävaraiset Refectocil värit. Karvatyypistä riippuen väri kestää noin 2-4 viikkoa. Värjäyksen voi yhdistää myös muiden hoitojen yhteyteen.

Ajanvaraus

Microblading kulmille

Microbladingilla saadaan vahvistettua kulmien haluttua muotoa mahdollisimman luonnollisen näköisesti.  Microbladingissa väripigmenttiä laitetaan kulmakarvojen alueelle ihon pintakerrokseen. Väri haalistuu kuukausien kuluessa ja kulmiin kannattaakin tehdä vähintään kerran vuodessa ylläpitohoito.

Ajanvaraus

Seuraa meitä somessa