Porukalla hemmoteltavaksi

Tuo juhlat Mandarineen. Oli ajatuksena polttarit, synttärit tai muuten vain porukalla ystävän hemmottelu tai juhlistamishetki. Ryhmät voivat varata koko Kupittaan kauneushoitolamme käyttöönsä ja  mukaan voi tuoda omat tarjottavat. Suosittuja hoitoja meillä ovat kasvo-, jalka- ja käsihoidot. Hauska lisä on myös sokerointi. Hoitoja voidaan tehdä useammallekin osallistujalle yhtä aikaa.  Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut hemmottelu- ja rentoutumishetki.

Ota yhteyttä

Hää- ja juhlapalvelut

Teemme juhla- ja hääkampaukset sekä meikit ja ehostukset vaikka kaikille juhlijoille. Valikoimastamme löytyy erilaisia paketteja, joissa yhdistyvät sekä meikki että kampaus. Kun morsian sekä kaasot meikataan samassa paikassa, saadaan tyyli samankaltaiseksi ja ennalta suunnitellun hääteeman mukaiseksi. Palveluihin kuuluu myös koemeikkaus ja koekampaus, jotka tulee tehdä viikko ennen hääpäivää. Olethan meihin yhteydessä ajoissa ennen tärkeää juhlapäivääsi. 

Ajanvaraus

Meikkauspalvelu

Suosittuja palveluitamme ovat meikkaus- ja ehostuspalvelut. Voit tulla liikkeisiimme meikattavaksi niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Palveluistamme löytyy vaihtoehtoja pikameikistä juhlameikkiin. Saat meiltä myös upeat kampaukset.

Ajanvaraus

Meikin opastus

Kaipaatko meikkausvinkkejä juhlaan tai arkeen? Tarjoamme parhaat vinkkimme ja autamme löytämään uusia ideoita omaan meikkaustyyliisi. Meikin opastus sopii myös vähemmän meikkaavalle. Lopputuloksena saat itseäsi miellyttävän sekä sinulle parhaiten sopivan meikkityylin. Ohjaamme tekemisen aikana myös tuotteiden ja välineiden käytön. Meikin opastus onnistuu myös pienille ryhmille.

Ajanvaraus

Seuraa meitä somessa