juhlat ja tapahtumat.

Tuo juhlat Mandarineen. Oli ajatuksena polttarit, synttärit tai muuten vain porukalla ystävän hemmottelu tai juhlistamishetki. Ryhmät voivat varata vaikka koko kauneushoitolamme käyttöönsä ja yhdessä räätälöimme ryhmälle onnistuneen hemmottelu ja rentoutumishetken.

Suosittuja hoitoja meillä ovat kasvo- jalka- ja käsihoidot. Hauska lisä on myös sokerointi. Hoitoja voidaan tehdä myös useammallekin osallistujalle yhtä aikaa. Paikanpäälle voit tuoda myös omat tarjottavat.

Myös nuorten syntymäpäivä juhlat onnistuvat liikkeessämme. Meikinopastus koko ryhmälle tai vaikka pikkuprinsessan manikyyrit yhteisesti kaikille olisi mukava syntymäpäivä ohjelma. Opastuksiin mahtuu 3-10 lapsen ryhmä ja sen kesto on noin 1-2h.

Meillä onnistuu myös osallistuminen muotinäytöksiin, messuihin ja muihinkin tapahtumiin. Esimerkiksi tuoteesittelyä, meikkausiltoja, asiakasiltoja, meikkausta, kampauksia ja hoitoja. Olemme olleet monen muun muotinäytöksen taustalla meikkaamassa viimeisimpinä mm. Hansan muotinäytökset, Festivaalimissi 2015 ja Turun keskustan kiertävä muotinäytös putiikkiviikoilla.

© 2020 Mandarine

Kristiinankatu 9, Turku

mandarine@mandarine.fi

Puh: 010 2354 700

  • Facebook
  • Instagram

Tutustu meihin somessa!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon