juhlat ja tapahtumat.

Kopio tiedostosta Ikkuna.JPG

Tuo juhlat Mandarineen. Oli ajatuksena polttarit, synttärit tai muuten vain porukalla ystävän hemmottelu tai juhlistamishetki. Ryhmät voivat varata vaikka koko kauneushoitolamme käyttöönsä ja yhdessä räätälöimme ryhmälle onnistuneen hemmottelu ja rentoutumishetken.

Kopio tiedostosta Juhlat ja tapahtumat.j

Suosittuja hoitoja meillä ovat kasvo- jalka- ja käsihoidot. Hauska lisä on myös sokerointi. Hoitoja voidaan tehdä myös useammallekin osallistujalle yhtä aikaa. Paikanpäälle voit tuoda myös omat tarjottavat.

Kopio tiedostosta Juhlat ja tapahtumat .

Myös nuorten syntymäpäivä juhlat onnistuvat liikkeessämme. Meikinopastus koko ryhmälle tai vaikka pikkuprinsessan manikyyrit yhteisesti kaikille olisi mukava syntymäpäivä ohjelma. Opastuksiin mahtuu 3-10 lapsen ryhmä ja sen kesto on noin 1-2h.

Kopio tiedostosta juhlat ja tapahtumat (

Meillä onnistuu myös osallistuminen muotinäytöksiin, messuihin ja muihinkin tapahtumiin. Esimerkiksi tuoteesittelyä, meikkausiltoja, asiakasiltoja, meikkausta, kampauksia ja hoitoja. Olemme olleet monen muun muotinäytöksen taustalla meikkaamassa viimeisimpinä mm. Hansan muotinäytökset, Festivaalimissi 2015 ja Turun keskustan kiertävä muotinäytös putiikkiviikoilla.